a STAND hírportál - Szerzői regisztráció
aSTAND 
 
 
Ha szabadúszó újságíró vagy, esetleg látogatott blog-od van vagy csak az az informális helyi "hírközpont" akire odafigyelnek akkor regisztrálj itt. Regisztrációdat úgy töltsd ki, hogy megismerhessük korábbi munkáidat. Ezeken keresztül fogunk arról dönteni, hogy aktiváljuk-e regisztrációdat, megjelentetjük-e cikkeidet.

Cikkeidet komoly minőségi szűrés után tesszük közzé. Segítséget nyújt programunk a STAND-on megszokott forma támogatásában. Megjelenítheted őket általános (nem kiadói) rovatokban melyek téma szerint osztályozza a cikkeket vagy helyi tartalomként, így adott irányítószám vagy irányítószám intervallumba eső településeken olvashatják, helyi érdeklődésre számot tartó cikkeidet. Minderre regisztrációd elfogadása esetén, bejelentkezés után, cikkeid feltöltésekor lesz lehetőséged.

Cikkeid olvasottságát valós időben nyomon követheted. Arra törekszünk, hogy a portálon központilag szervezett kampányokat is futtassuk a cikkeidben, ezzel is bevételhez segítve Téged.

A feltöltött szövegek, képek, videók és minden tartalom szerzői jogaiért és tartalmáért Neked vállalnod kell a felelősséget. Nem lehetnek cikkeid a hatályos jogszabályokkal vagy a jó ízléssel nem összeegyeztethetőek.
Szerző adatai
*Név:
Postacím:
*Telefon:
Szakmai önéletrajz:
*Bemutatkozás:
(Maximum 900 karakter.)
Iskolák:
Publikációk:
Számlázási adatok:
Fotó:
(Kérjük 80x120 pixel méretű gif vagy png file formátumban töltsd fel a portrét.)
Saját rovat színe:
#
facebook
twitter
iwiw
linkedin
linkedin
 
Belépési adatok
Robotok elleni védelem
 
PHPSESSID=pv8d0clthjshme274jj8kuc9r1
Robotok elleni védelemÚj képet kérek
Gépelje be az alábbi mezőbe a fent látható karaktersorozatot!
(Kis-/nagybetű nem számít.)
 
Regisztráció
TestMan
A portálunkon minden tartalom szerzői jogi oltalom alatt áll! Felhasználásuk a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges!
aSTAND.hu © 2011 TestMan Kft. Graphisoft Park, 1031 Bp., Záhony u 7.    ÁSZF | Adatvédelem
website developed by onlined.hu